undergraduate thesis
KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA

Držić, Fran
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Držić, F. (2022). KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

Držić, Fran. "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

Držić, Fran. "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

Držić, F. (2022). 'KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 14 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

Držić F. KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2022 [cited 2023 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

F. Držić, "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878

Please login to the repository to save this object to your list.