Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Držić, F. (2022). KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878
Držić, Fran. "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878
Držić, Fran. "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878
Držić, F. (2022). 'KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878
Držić F. KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878
F. Držić, "KVALITETA SLADOVINE I PIVA S UDJELOM NASLAĐENE PREKRUPE PROIZVEDENE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH VIŠESTUPANJSKIH INFUZIJSKIH POSTUPAKA UKOMLJAVANJA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:770878