Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Milina, A. (2023). PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978
Milina, Adriana. "PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978
Milina, Adriana. "PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978
Milina, A. (2023). 'PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978
Milina A. PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2023 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978
A. Milina, "PARAMETRI KVALITETE PIVA TIJEKOM FERMENTACIJE I DOZRIJEVANJA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:672978