završni rad
Kontrola kvalitete sirove i pržene kave

Martin Božurić (2018)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Božurić, M. (2018). Kontrola kvalitete sirove i pržene kave (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, Martin. "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, Martin. "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, M. (2018). 'Kontrola kvalitete sirove i pržene kave', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić M. Kontrola kvalitete sirove i pržene kave [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

M. Božurić, "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923