završni rad
Kontrola kvalitete sirove i pržene kave

Božurić, Martin
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Božurić, M. (2018). Kontrola kvalitete sirove i pržene kave (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, Martin. "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, Martin. "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić, M. (2018). 'Kontrola kvalitete sirove i pržene kave', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Božurić M. Kontrola kvalitete sirove i pržene kave [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

M. Božurić, "Kontrola kvalitete sirove i pržene kave", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:294923

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.