undergraduate thesis
PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE

Grabar, Karlo
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study

Cite this document

Grabar, K. (2021). PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, K. (2021). 'PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 19 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar K. PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2021 [cited 2021 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

K. Grabar, "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Islandora Bookmark - Please login to use this feature