undergraduate thesis
ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE

Antić, Anamarija
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study

Cite this document

Antić, A. (2021). ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, Anamarija. "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, Anamarija. "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, A. (2021). 'ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 10 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić A. ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2021 [cited 2021 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

A. Antić, "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Islandora Bookmark - Please login to use this feature