undergraduate thesis
Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva

Grabovac, Drago
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Grabovac, D. (2016). Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, D. (2016). 'Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac D. Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2016 [cited 2020 October 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

D. Grabovac, "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Islandora Bookmark - Please login to use this feature