završni rad
Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva

Drago Grabovac (2016)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Grabovac, D. (2016). Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac, D. (2016). 'Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

Grabovac D. Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968

D. Grabovac, "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968