Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Grabovac, D. (2016). Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, D. (2016). 'Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac D. Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
D. Grabovac, "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968