Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Gjuračić, D. (2016). Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, D. (2016). 'Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić D. Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2016 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
D. Gjuračić, "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454