završni rad
Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla

Dijana Gjuračić (2016)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Gjuračić, D. (2016). Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454

Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454

Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454

Gjuračić, D. (2016). 'Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454

Gjuračić D. Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454

D. Gjuračić, "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454