undergraduate thesis
Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara

Jakupić, Mateja
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2017 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Please login to the repository to save this object to your list.