Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2017 [cited 2022 August 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476