undergraduate thesis
Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara

Jakupić, Mateja
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 06 May 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2017 [cited 2021 May 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Islandora Bookmark - Please login to use this feature