završni rad
Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara

Mateja Jakupić (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476