Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476
M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476