undergraduate thesis
PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE

Grabar, Karlo
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study

Cite this document

Grabar, K. (2021). PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, Karlo. "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar, K. (2021). 'PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Grabar K. PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2021 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

K. Grabar, "PRIJEDLOZI PRŽIONIKA KAO DIO TEHNOLOŠKOG RJEŠENJA ZA PRŽENJE SIROVE KAVE", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:749529

Please login to the repository to save this object to your list.