Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study
Cite this document
Golec, T. (2021). STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, Tihana. "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, Tihana. "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, T. (2021). 'STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec T. STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2021 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
T. Golec, "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934