Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Stanić, S. (2022). PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, Saša. "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, Saša. "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, S. (2022). 'PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić S. PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
S. Stanić, "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305