Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Grabovac, D. (2016). Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, Drago. "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac, D. (2016). 'Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
Grabovac D. Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2016 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968
D. Grabovac, "Određivanje udjela otopljenog kisika u različitim fazama proizvodnje sladovine i piva", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:210968