Veleučilište u Karlovcu Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad
Selec, R. (2020). PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623
Selec, Robert. "PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623
Selec, Robert. "PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623
Selec, R. (2020). 'PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623
Selec R. PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623
R. Selec, "PRAVILNA PREHRANA I TJELESNA AKTIVNOST KAO PRODULJENJE RADNOG VIJEKA RADNIKA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046623