završni rad
KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19

Puškarić, Neven
Veleučilište u Karlovcu
Poslovni odjel

Citirajte ovaj rad

Puškarić, N. (2022). KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19 (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

Puškarić, Neven. "KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

Puškarić, Neven. "KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

Puškarić, N. (2022). 'KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

Puškarić N. KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19 [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

N. Puškarić, "KRIZNI MENADŽMENT U HOTELIJERSTVU ZA VRIJEME PANDEMIJE BOLESTI COVID-19", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:431967

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.