završni rad
TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO

Kobal, Magdalena
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kobal, M. (2022). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

Kobal, Magdalena. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

Kobal, Magdalena. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

Kobal, M. (2022). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 24.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

Kobal M. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 24.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

M. Kobal, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE FERMENTIRANOG PROIZVODA OD GROŽĐA-VRHUNSKO CRNO VINO", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:036268

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.