Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Brdar, M. (2023). NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674
Brdar, Matija. "NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674
Brdar, Matija. "NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674
Brdar, M. (2023). 'NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674
Brdar M. NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674
M. Brdar, "NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:921674