Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Loknar, B. (2023). UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313
Loknar, Branimir. "UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313
Loknar, Branimir. "UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313
Loknar, B. (2023). 'UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313
Loknar B. UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313
B. Loknar, "UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:648313