Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Krmelić, M. (2023). SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509
Krmelić, Matea. "SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509
Krmelić, Matea. "SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509
Krmelić, M. (2023). 'SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509
Krmelić M. SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509
M. Krmelić, "SIRUTKA U PREHRANI: STAVOVI POTROŠAČA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:342509