Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Krnjak, T. (2020). KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443
Krnjak, Tea. "KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443
Krnjak, Tea. "KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443
Krnjak, T. (2020). 'KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443
Krnjak T. KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443
T. Krnjak, "KOROZIJA NEHRĐAJUĆEG ČELIKA U TAMNOM PIVU TIJEKOM SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:117443