završni rad
Temperiranje čokoladne mase

Cerle, Bruno
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Cerle, B. (2016). Temperiranje čokoladne mase (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

Cerle, Bruno. "Temperiranje čokoladne mase." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

Cerle, Bruno. "Temperiranje čokoladne mase." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

Cerle, B. (2016). 'Temperiranje čokoladne mase', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 23.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

Cerle B. Temperiranje čokoladne mase [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 23.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

B. Cerle, "Temperiranje čokoladne mase", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.