Balaško, P. (2016). Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767
Balaško, Petra. "Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767
Balaško, Petra. "Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767
Balaško, P. (2016). 'Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767
Balaško P. Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767
P. Balaško, "Karakteristike vinskog turzima na primjeru Hrvatske i Portugala", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:571767