Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Hrdalo, M. (2015). Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873
Hrdalo, Matea. "Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873
Hrdalo, Matea. "Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873
Hrdalo, M. (2015). 'Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873
Hrdalo M. Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873
M. Hrdalo, "Kontrola kvalitete u proizvodnji voćnog soka", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:423873