Fitoremedijacijski potencijal vodene leće
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Križanović, K. (2016). Fitoremedijacijski potencijal vodene leće (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
Križanović, Kristina. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
Križanović, Kristina. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
Križanović, K. (2016). 'Fitoremedijacijski potencijal vodene leće', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
Križanović K. Fitoremedijacijski potencijal vodene leće [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
K. Križanović, "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.