završni rad
Fitoremedijacijski potencijal vodene leće

Kristina Križanović (2016)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Križanović, K. (2016). Fitoremedijacijski potencijal vodene leće (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414

Križanović, Kristina. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414

Križanović, Kristina. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414

Križanović, K. (2016). 'Fitoremedijacijski potencijal vodene leće', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414

Križanović K. Fitoremedijacijski potencijal vodene leće [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414

K. Križanović, "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:883414