završni rad
Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo

Jelica Četrtek (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Četrtek, J. (2017). Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198

Četrtek, Jelica. "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198

Četrtek, Jelica. "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198

Četrtek, J. (2017). 'Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198

Četrtek J. Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198

J. Četrtek, "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198