završni rad
Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva

Perica Živčić (2018)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Živčić, P. (2018). Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522

Živčić, Perica. "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522

Živčić, Perica. "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522

Živčić, P. (2018). 'Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522

Živčić P. Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522

P. Živčić, "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522