Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Živčić, P. (2018). Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522
Živčić, Perica. "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522
Živčić, Perica. "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522
Živčić, P. (2018). 'Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522
Živčić P. Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522
P. Živčić, "Analiza proizvodnje tri vrste Ale piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:654522