Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Golec, T. (2021). STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, Tihana. "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, Tihana. "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec, T. (2021). 'STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
Golec T. STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934
T. Golec, "STAVOVI POTROŠAČA O NUTRITIVNOJ I ZDRAVSTVENOJ VRIJEDNOST MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:709934