Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Kružić, D. (2022). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909
Kružić, Dario. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909
Kružić, Dario. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909
Kružić, D. (2022). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909
Kružić D. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909
D. Kružić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA PROIZVODA OD MESA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:874909