Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Stanić, M. (2022). ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362
Stanić, Maja. "ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362
Stanić, Maja. "ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362
Stanić, M. (2022). 'ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362
Stanić M. ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362
M. Stanić, "ZDRAVSTVENI UČINAK I PRIMJENA KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:101362