Vučković, M. (2023). UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307
Vučković, Miroslav. "UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307
Vučković, Miroslav. "UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307
Vučković, M. (2023). 'UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307
Vučković M. UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307
M. Vučković, "UTJECAJ PROIZVODNIH PARAMETARA TIJEKOM GLODANJA NA UČINKOVITOST ALATA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:669307