Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Smolčić, L. (2023). PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953
Smolčić, Lucija. "PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953
Smolčić, Lucija. "PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953
Smolčić, L. (2023). 'PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953
Smolčić L. PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953
L. Smolčić, "PRIMJENA ADITIVA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450953