Maćešić, D. (2024). ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011
Maćešić, Danijela. "ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011
Maćešić, Danijela. "ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011
Maćešić, D. (2024). 'ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011
Maćešić D. ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011
D. Maćešić, "ORGANIZACIJA HOTELSKOG ODJELA HRANE I PIĆA S POSEBNIM OSVRTOM NA HOTEL MILENIJ OPATIJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:660011