Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Rendulić, E. (2024). BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077
Rendulić, Ema. "BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077
Rendulić, Ema. "BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077
Rendulić, E. (2024). 'BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077
Rendulić E. BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077
E. Rendulić, "BIOKEMIJSKI PROCESI TIJEKOM ZRENJA SIRA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:049077