završni rad
Proizvodni proces viskija

Mario Pekčec (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad...

Pekčec, M. (2017). Proizvodni proces viskija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662

Pekčec, Mario. "Proizvodni proces viskija." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662

Pekčec, Mario. "Proizvodni proces viskija." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662

Pekčec, M. (2017). 'Proizvodni proces viskija', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662

Pekčec M. Proizvodni proces viskija [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 19.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662

M. Pekčec, "Proizvodni proces viskija", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662