Proizvodni proces viskija
Veleučilište u Karlovcu
Odjel sigurnosti i zaštite
Pekčec, M. (2017). Proizvodni proces viskija (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
Pekčec, Mario. "Proizvodni proces viskija." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
Pekčec, Mario. "Proizvodni proces viskija." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
Pekčec, M. (2017). 'Proizvodni proces viskija', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
Pekčec M. Proizvodni proces viskija [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
M. Pekčec, "Proizvodni proces viskija", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:704662
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.