Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Četrtek, J. (2017). Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198
Četrtek, Jelica. "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198
Četrtek, Jelica. "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198
Četrtek, J. (2017). 'Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198
Četrtek J. Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198
J. Četrtek, "Senzorsko ocjenjivanje kave za domaćinstvo", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673198