Veleučilište u Karlovcu Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad
Radotović, M. (2018). Otpadne vode u mesnoj industriji (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728
Radotović, Marko. "Otpadne vode u mesnoj industriji." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728
Radotović, Marko. "Otpadne vode u mesnoj industriji." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728
Radotović, M. (2018). 'Otpadne vode u mesnoj industriji', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728
Radotović M. Otpadne vode u mesnoj industriji [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728
M. Radotović, "Otpadne vode u mesnoj industriji", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:072728