undergraduate thesis
UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA

Kursar, Luka
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Kursar, L. (2020). UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, Luka. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, Luka. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, L. (2020). 'UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 01 July 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar L. UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2020 [cited 2022 July 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

L. Kursar, "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Please login to the repository to save this object to your list.