završni rad
UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA

Kursar, Luka
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kursar, L. (2020). UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, Luka. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, Luka. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar, L. (2020). 'UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Kursar L. UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

L. Kursar, "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA TEKUĆEG JOGURTA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931098

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.