Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Đuričić, L. (2023). MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, Luka. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, Luka. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, L. (2023). 'MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić L. MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
L. Đuričić, "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547