Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Đuričić, L. (2023). MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, Luka. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, Luka. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić, L. (2023). 'MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
Đuričić L. MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547
L. Đuričić, "MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:585547