Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Hursa, R. (2024). FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354
Hursa, Rene. "FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354
Hursa, Rene. "FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354
Hursa, R. (2024). 'FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354
Hursa R. FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354
R. Hursa, "FIZIKALNO-KEMIJSKI PARAMETRI KVALITETE ALE I LAGER PIVA NAKON REFERMENTACIJE KORIŠTENJEM RAZLIČITIH ŠEĆERA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:302354