Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Čerina, S. (2016). Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055
Čerina, Sanela. "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055
Čerina, Sanela. "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055
Čerina, S. (2016). 'Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055
Čerina S. Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2016 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055
S. Čerina, "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055