završni rad
Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije

Sanela Čerina (2016)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Čerina, S. (2016). Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055

Čerina, Sanela. "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055

Čerina, Sanela. "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055

Čerina, S. (2016). 'Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 22.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055

Čerina S. Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 22.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055

S. Čerina, "Usporedba fizikalno kemijskih parametara bagremovog meda s područja Bjelovarsko-bilogorske, Istarske i Osječko-baranjske županije", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:466055