undergraduate thesis
Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu

Ružić, Štefica
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Ružić, Š. (2017). Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, Š. (2017). 'Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić Š. Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2017 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Š. Ružić, "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Please login to the repository to save this object to your list.