završni rad
Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu

Štefica Ružić (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Ružić, . (2017). Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić, . (2017). 'Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

Ružić . Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911

. Ružić, "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911