Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study
Cite this document
Petrović, D. (2015). Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, D. (2015). 'Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović D. Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2015 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
D. Petrović, "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112