Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Petrović, D. (2015). Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović, D. (2015). 'Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
Petrović D. Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112
D. Petrović, "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112